Formulari de subscripcions

Vols ser el primer a saber què fa l’Obra Social de Caixa Penedès?

Només has d’omplir aquest formulari i rebràs tota la informació destacada i programació referent a: exposicions, concerts, col·laboracions, convocatòries d’ajuts i activitats diverses, entre d’altres

*Camps obligatorisCLÀUSULA DE PRIVACITAT
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, et fem saber que les dades facilitades en aquest formulari, s’incorporaran en un fitxer manual i informàtic propietat de la Fundació Caixa Penedès, amb NIF G59059402, amb domicili a Rambla Nostra Senyora, 6 08720 de Vilafranca del Penedès.
Les dades amb la indicació * són imprescindibles per a rebre aquesta informació. La resta es sol·liciten per una millor comunicació. El fet d’emplenar el formulari implica que el remitent reconeix que les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes. Aquestes dades seran tractades a l’empara de la legislació vigent i protegint la confidencialitat i el seu ús adequat.

Finalitat:
El sol·licitant autoritza que les dades facilitades s’incorporin a l’anomenat fitxer i dóna el seu consentiment per ser informat de tota la informació destacada i programació referent a exposicions, concerts, col·laboracions, convocatòries d’ajuts i activitats diverses, entre d’altres, que promou, col·labora i organitza la Fundació Caixa Penedès, fins i tot per mitjans electrònics. La Fundació Caixa Penedès podrà donar accés a aquestes dades a tercers (empreses col·laboradores que gestionen externament la seva tasca) per la finalitat abans exposada.

Drets:
El sol·licitant té dret a accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament d’aquestes dades, segons normativa aplicable, davant la persona responsable del fitxer, per petició escrita o a través de obs@caixapenedes.com