0

Es presenta la segona edició del festival solidari “Tots som Ampert”

Les entrades anticipades es poden adquirir mitjançant www.topticket.cat de l’Obra Social

L’Obra Social Caixa Penedès i l’associació Ampert han presentat la segona edició del festival musical i solidari “Tots som Ampert”, que tindrà lloc el proper 29 de setembre a l’Auditori de Vilafranca. L’acte ha comptat amb la participació del cap de l’Obra Social de Caixa Penedès, Antoni Gistau, del president d’Ampert, Joan Ríos, i dels representants del grups musicals, Enric Alegre (Penedès Brass Brand) i Ramon Sol (Grup d’havaneres Xató).

Aquesta nova edició de “Tots som Ampert” comptarà amb la presència de 9 grups musicals d’arreu de la comarca i amb artistes que intervindran desinteressadament, conforme a la idiosincràsia solidària del concert (Xavid Diaz Jazz, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Xató, Berverly, Mimbre, Pulso Rumbero, Coral Laroc, Essència de Gospel i Enric Alegre Penedès Brass Band). També intervindrà el grup de soul Mr. & Mrs. Jones, que aprofitaran la seva participació en aquest acte per presentar públicament la cançó que han compost i editat per a Ampert. De la mateixa manera, abans de començar el concert, es farà també la presentació del vídeo promocional “Anar i Tornar”, editat per la la promotora Take Ad Way.

(D'esquerra a dreta) Enric Alegre, músic de Penedès Brass Band; Antoni Gistau, cap d'Obra Social de Caixa Penedès; Joan Ríos, president d'Ampert; i Ramon Sol, representant del Grup d'havaneres Xató

El cap de l’obra Social de Caixa Penedès, Antoni Gistau, ha elogiat la tasca realitzada per Ampert a favor de les persones malaltes de càncer de la comarca de l’Alt Penedès, fins al punt de considerar-la un model a seguir. Per últim, ha expressat el desig i el convenciment de l’èxit del festival i ha reafirmat el compromís que l’Obra Social de Caixa Penedès ha contret amb Ampert.

Per la seva banda, el president d’Ampert, Joan Ríos, ha informat dels canvis d’emplaçament, format i horaris del concert d’enguany. També ha destacat la participació desinteressada del popular actor Jordi Ríos, presentador de l’acte, i ha animat tothom perquè s’aconsegueixi omplir l’Auditori de Vilafranca. A més a més, ha agraït l’esforç i l’afany personal de tots els participants i voluntaris així com també el suport especial dels patrocinadors.

Els dos representants dels grups musicals, Enric Alegre i Ramon Sol, al seu torn, han manifestat el seu suport incondicional per Ampert i la doble satisfacció ‒personal i de grup‒ de poder participar en un acte tan emblemàtic com aquest.

Les entrades anticipades es poden adquirir mitjançant www.topticket.cat (fer click aquí), el portal de localitats de l’Obra Social de Caixa Penedès, i l’accés al web www.obrasocialcaixapenedes.com, al preu de 10€. L’entrada suposarà una col·laboració de 10€ per seient i també es pot fer un ingrés a la fila 0.